Workshop

Workshop i Ajourvedisk Body Walk Massage, Traditionel Tantra Yoga og Yoga Nidra
Vi starter workshoppen med at lære at give Ajourvedisk Body Walk Massage.

Det er en traditionel indisk massage, hvor du bruger fødderne til at give massage. Massagen kan benyttes som opvarming af kroppen til selve yogaundervisningen.

Pause hvor der serveres kaffe, the, frugt og snack,

Herefter Traditionel Tantra Yoga, som er en form for yoga der lærer din krop at give slip på tankemylder og meditere med hele kroppen

Du vil blive guidet ind i en dyb afslappende og meditativ tilstand, gennem yogastillinger og åndedrætsøvelser.

Du vil møde dig selv, intuitivt med venlighed og accept, uden fokus på et perfekt ideal. Uden sammenligning med andre, bare være med det der er her og nu.
Når du lærer at give slip og slappe af på denne måde, giver du også slip på at præstere, og du kan begynde at udtrykke dig fra dit sande jeg.

I Traditionel Tantra Yoga arbejder du med dine energibaner (meridianer) og derved afbalanceres din krop både psykisk, fysisk men også hormonelt. Derfor optimerer denne traditionelle yoga form dit system på alle planer, og bringer dig, ved regelmæssig praksis, til dit fulde potentiale både fysisk, mentalt, følelsesmæssigt og energimæssigt

Vi afslutter med Yoga Nidra, hvor du kommer i en tilstand af bevidsthed mellem at være vågen og sove. Det er en tilstand hvor kroppen er total afslappet og kun høresansen er aktiv.
Yoga Nidra virker afdæmpende på stress og angst, og symptomer forbundet hermed, så som hovedpine, svimmelhed, brystsmerter, uregelmæssigt hjertebanken, mavepine etc.

Dato: Søndag den 26. maj
Klokken: 13-18
Sted: Behandlerhuset, Skibbrogade 36, 4400 Kalundborg
Deltagerantal: max 6
Pris: 475kr for 5 timers undervisning inkl. kaffe,the,frugt og snack

Tilmelding på sms 40413275 eller email hanne_dahlbom@yahoo.dk

Betaling: mobilepay til 75764
Eller indsat på Regnr 5038 konto 1162028