Yoni mapping/vaginal de armouring

Yoni Mapping er en terapeutisk behandling hvor der arbejdes med dine grænser på en tryg og respektfuld måde.

Hvem kan sige sig fri for at have tilladt at lade sine grænser overskride? Det behøver ikke være en sexuel overgreb, eller krænkelse, som jo må siges at være den ultimative fysiske oplevelse af grænser der overskrides.

En hårdhændet og upersonlig gynækologisk undersøgelse kan være en grænse, hvor vi "tjekker ud" og lader ske, uden at være mentalt til stede i yoni (vagina).

En langtrukken fødsel, hvor du gentagne gange bliver undersøgt, måske ovenikøbet af forskellige personer, og det mens du er mest sårbar.

En fødsel der ender ud i akut kejsersnit. Hvor din Yoni ligger parat til at levere et nyt mirakel til verden. Og så pludselig chok fordi der er fare på færde.

Hvem har ikke prøvet at give lov til sex uden egentlig at have lyst? Ladet sig penetrere hvor vi ikke er helt klar. Hvor Yoni ikke er klar....

Det er bare eksempler på grænser der bliver overskredet. Oplevelser der er med til at vi tager afstand fra Kroppen og Yoni

 

Det kan give symptomer som vaginisme (skedekrampe), sviende smerte i Yoni, følelsesløse områder i Yoni, eller modsat at du bliver over sensitiv. 

 

I Yoni Mapping behandlingen vil vi arbejde, ikke kun med din Yoni, men med hele dig. Både mentalt og fysisk.

Kroppen er intelligent og husker hvad hjernen forsøger at glemme. Vi vil give plads til kroppens impulser. Lade kroppen handle lige nu og her, og handle på det, den ikke fik mulighed for at handle på, da grænsen blev overskredet. På den måde gøres kroppen og Yoni tryg igen.

Når du og din Yoni er tryg vil det have positiv påvirkning af dit selvværd. Du vil kunne udtrykke dine grænser på en afbalanceret måde.

Den behandling jeg tilbyder er en helheds behandling af dig – ikke kun yoni. 

Behandlingen indeholder: 

- Samtale

- Sensitivites- og grænsetræning

- Yoni mapping og bækkenbundsafspænding (vaginalterapi)

- Yonihealing og bækkenbunds- og underlivsmassage

En behandling vil ofte indeholde samtale, kropsøvelser, kropsbehandlinger og terapi. 

Hvis det er første session hos mig er det ikke sikkert vi når til den indre yonimapping på en session. Det er vigtigt at vi møder din yoni med respekt og at du føler dig 100% tryg ved behandlingen. At du tydeligt kan mærke dine grænser og kan kommunikere dem ud. Men jeg vil også uden på tøjet kunne få dig i kontakt med din Yoni. 

Behandlingen tager 2-3 time

Tidsbestilling:

Book en tid på online bookning

https://system.easypractice.net/book/hanne-dahlbom 

 

Du kan også ringe på 40 41 32 75

Jeg har også mulighed for behandling i København torsdag. Vælg “Hanne Dahlbom BRØNSHØJ” når du booker

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte mig